Meteen naar de inhoud

Zijn mijn gegevens veilig?

Ja, alle communicatie via en met ChunXs verloopt veilig versleuteld via een SSL Certificaat. Jaarlijks zijn er audits om de veiligheid te waarborgen.

Wat is een Microlearning?

Een micro learning is een korte leerinstructie van maximaal 3 minuten met o.a. een video, test, podcast, artikel, PowerPoint en andere documenten.

Is MicroLearning gebruiksvriendelijk?

MicroLearnings combineren gebruiksvriendelijkheid met technieken voor kennisbehoud. Dit zorgt ervoor dat mensen MicroLearnings dolgraag gebruiken.

Staat het aantal gebruikers vast?

Het aantal gebruikers dat je inkoopt, is het maximum aantal dat in ons leerplatform kunnen zitten. Heb je jouw limiet bereikt? Dan óf upgraden óf niet actieve gebruikers verwijderen.

Kan ik de stijl aanpassen?

Stel per leerthema een eigen kleur, logo, lettertype en visuals in en creëer de uitstraling die je wilt hebben. Zo creëer je jouw eigen learning identity.

Kan ik MicroLearning pauzeren?

Ja, je kunt MicroLearnings op ieder moment pauzeren en op een later moment vervolgen. Jouw voortgang wordt automatisch opgeslagen.

Wat betekent dit voor mijn medewerkers?

MicroLearning is een unieke en doeltreffende manier om medewerkers gelijktijdig te trainen. Ze krijgen nét de juiste hoeveelheid kennis te verwerken om een leerdoel te behalen.

Is de inrichting eenvoudig?

Met een eigen LMS (leer management systeem) van ChunXs en onze slimme template structuur kun je eenvoudig MicroLearnings combineren rondom diverse thema’s.