Meteen naar de inhoud
Home » Didactisch design

Didactisch design

Om te voorkomen dat opgedane inzichten snel wegzakken werkt ons platform adaptief. Smart Learning vergroot het gevoel van realiteit en betrokkenheid, verkleint de grens tussen spelen en leren en verbetert cognitieve en creatieve vaardigheden. Slimme aanpak en een SMART resultaat zijn de belangrijkste kenmerken van Smart Learning.

Het online leerplatform van ChunXs is ook beschikbaar via een app, zodat deelnemers naast de computer of laptop ook met een smartphone of tablet any-time-any-place kunnen leren. Een eigen app in de look en feel van de organisatie. Deze app is direct vindbaar binnen de verschillende app stores, zoals App Store (iOS) en Google Play Store .

Een animatie video kan jouw boodschap op een eenvoudige en duidelijke manier overbrengen. Via animaties wordt de informatie op een snelle en overzichtelijke manier begrijpelijk gemaakt. Hierdoor komen complexe processen en krachtige oplossingen op een heldere en eenvoudige manier tot leven.

Wil je ingewikkelde informatie op een toegankelijke manier overbrengen? Dan is een infographic de manier. Het maakt met een combinatie van beeld en tekst complexe onderwerpen snel duidelijk en laat de werking van een product of dienst stapsgewijs op een overzichtelijke manier zien.

Smart Learning is een unieke leermethode met korte leerinterventies waarin bewezen leerprincipes, zoals de kracht van de herhaling, geheugentraining en de werking van de spanningsboog, worden toegepast. ChunXs creëert, beheert en analyseert deze korte leerervaringen.

Deelnemers ontvangen via MicroLearnings gelijktijdig dezelfde vraag. Dat lokt dialoog uit op de werkvloer en zelfs in de koffiecorner. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de deelnemers zich meer aangesproken en betrokken voelen bij de interactieve content dan andere trainingsvormen.

Deze bewezen leermethode wordt door organisaties ingezet om deelnemers en relaties efficiënt te informeren of te trainen. Het is mogelijk om op deelnemer-, content-, en cursusniveau statistieken te presenteren. Je monitort hierbij de voortgang en resultaten op individueel- en teamniveau.

Met het ChunXs Learning platform wordt de trainingstijd geoptimaliseerd en meetbaar. N.a.v. rapportages stelt ChunXs training- en evaluatiescenario’s voor en past deze realtime aan om de verankering van de vaardigheden van de deelnemers te versterken.

ChunXs zijn ontwerpers van leeromgevingen. We begeleiden teams bij hun ontwerpprocessen en voeren analyses uit op bestaande omgevingen. Betekenisvol leren staat hierbij centraal. Wij adviseren met een juiste balans te creëren in interactieve elementen. Denk daarbij aan de afwisseling tussen animaties, tekst, afbeeldingen, audio, film en games.

Interactieve video voor een hoog leerrendement. Leren, communiceren of kennisdeling? Onze eerste stap is een advies of je met een interactieve video je doel behaalt. Wij faciliteren of ondersteunen bij het opnemen van audio, foto- en video. We werken met een eigen studio, passende scripts, professionele stemacteurs en videocrew.

Vertrouw bij het ontwerpen, plannen en uitrusten op onze geïndividualiseerde leerlaboratoria en een uniek scala aan leersystemen en technologieën. In het online leren speelt beeld, met een rustige vormgeving, een belangrijke rol in het creëren van een optimale leerervaring. Wij gebruiken hierbij de nieuwste grafische principes en ontwikkelingen.

MicroLearnings worden pas effectief als de uitwerking van een look en feel aansluit bij de huisstijl van de organisatie. De leeromgeving krijgt het logo en de kleuren uit jouw huisstijl. Uitgangspunt is b.v. de look & feel van jouw al bestaande website. Hierdoor voelt de deelnemer zich op jouw leerplatform direct thuis.